Hoofdmenu

Inloggen CarCube

Afbeeldingen

Trucks en Trailers

Vertalen door Google Translator .

EnglishDanishDutchFrenchGermanSwedish

beheerders menu

Administrator
Home arrow Groenewold Vandaag
Groenewold Vandaag PDF Afdrukken E-mail
Groenewold Transport word nu geleid door de broers Ake en Sake Groenewold .Beiden zijn van kinds af aan opgegroeid in het bedrijf; van autowassen, wielen verven, repareren naar rijden en alles wat er bij hoort. Binnen Groenewold Transport is dus vele jaren ervaring met alle dingen die in een transportbedrijf voorkomen.Vandaag de dag wordt gebruik gemaakt van moderne middellen zowel betreffende de auto’s en opleggers alsook op kantoor. Daar is al vanaf 1984 begonnen met administratie op de computer en al in 2001 zijn we begonnen met een volgsysteem in de auto’s .

Wanneer U als klant contact opneemt met Groenewold Transport heeft U dan ook direkt met één van de heren Groenewold te doen. Dezen staan U te woord , -weten waarover ze praten en kunnen direkt beslissen hoe en wat te doen. Voor U betekent dit korte lijnen, duidelijke afspraken, en er voor zorgen dat de gemaakte afspraken worden nageleefd.

Het wagenpark bestaat uit:

  Walking Floor opleggers

Wij hebben trekkers-opleggers uitgerust met Walking Floor en met volumes tot 106 m3.

In deze opleggers kunnen zowel losgestorte goederen als palletgoederen etc worden vervoerd. Het grote voordeel met losgestorte goederen is dat de lading “horizontaal” wordt gelost.

Dit betekent dat de lading gelost kan worden daar waar de auto kan komen; of dit nu buiten of onderdak is. De Walking Floor 'loopt' de lading er als het ware uit. Omgekeerd kan met deze Walking Floor ook geladen worden door de lading de oplegger in te laten lopen.

Palletgoederen en vb big-bags kunnen heel gemakkelijk met een heftruck via de achterdeuren in deze opleggers worden geladen. Mede omdat de zijwanden binnenin deze opleggers volledig glad zijn- zodat je de goederen heel gemakkelijk langs de zijwand kunt laden zonder schade te veroorzaken aan de lading. Een ander groot voordeel van deze vaste zijwanden is dat het niet mogelijk is om “even het zeil open te snijden “ en de lading te beschadigen of te stelen.

Klik hier voor video's over de toepassingen van de walking floor.

 

  Volgsysteem

Al de genoemde auto's zijn uitgerust met een volgsysteem.

Ons CarCube boordcomputer systeem  is een perfekt en onmisbaar hulpmiddel. Hiermee kunnen we zien waar de auto’s zich bevinden, met de auto’s communiceren en in de auto’s gegevens invoeren zoals navigatie en blackbox- of ritrapporten.

In deze rapporten word o.a. ook direkt de gegevens bijgehouden voor het transport van losgestorte goederen volgens de RHP eisen alsook de GMP eisen .

Met dit systeem is het bovendien ook mogelijk om aan U als klant een toegangscode toe te wijzen zodat U zelf direkt kunt zien wat er gebeurt. Hierdoor is voor alle partijen zichtbaar dat de zaken volgens afspraak verlopen: geen onhelder gedoe maar direkt, open en duidelijk.

Verschillende klanten van ons maken gebruik van deze mogelijkheid. U kunt als klant niet alleen zien waar de auto of auto’s zich bevinden maar eventueel ook met de chauffeur zelf communiceren zonder dat daar voor U kosten aan verbonden zijn. Het enige dat U nodig heeft is een internetverbinding en een toegangscode.

Ook onze chauffeurs krijgen een inlogcode zodat ook zij exact kunnen zien wat ze allemaal op hun ritrapporten hebben ingevuld. Ook voor hun geen troebele zaken maar direkte, open en duidelijke inzage .

Inrit vanaf de Veenstraat 20 te Stadskanaal
Inrit vanaf de Veenstraat 20 te Stadskanaal