Home arrow Disclaimer
Disclaimer PDF Afdrukken E-mail

Disclaimer


Auteursrechten

Deze website is ontworpen en samengesteld in opdracht van Groenewold-Transport V.O.F. 

Ontwerp, creatie en visuele vormgeving zijn uitgevoerd door Michiel Mussies Traject. © Copyright 2008: alle rechten  voorbehouden behoudens het gebruik van ongewijzigde open source bronbestanden.

De website wordt onderhouden door Groenewold-Transport V.O.F. © Copyright 2008 Alle rechten voorbehouden.

Alle teksten, beeldmateriaal, grafieken, geluids-, animatie- en videobestanden en de wijze waarop deze op de site worden getoond vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd, gedistribueerd of veranderd; noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. Deze website kan tevens afbeeldingen bevatten waarop auteursrechten van derden rusten.


Aansprakelijkheid
Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kan de verstrekte informatie onjuistheden bevatten. Voordat u op de verstrekte informatie afgaat, dient zij op andere wijze bevestigd te zijn. Groenewold-Transport is niet aansprakelijk voor enige schade, die direct of indirect ontstaat als gevolg van bezoek aan deze website of van het afgaan op onjuiste informatie op deze website.


Persoonsgegevens
Op sommige website pagina’s kunnen wij naar persoonlijke gegevens vragen. Het is aan u om de gevraagde informatie al dan niet te verstrekken.

Door u verstrekte gegevens worden mogelijk opgeslagen en verwerkt. Dit gebeurt om u de door u gewenste productinformatie en/of offerte te kunnen toesturen. Daarnaast zou de informatie kunnen worden gebruikt om u op de hoogte te stellen van eventuele nieuwe ontwikkelingen rondom Groenewold-Transport.

Door u verstrekte persoonlijke informatie wordt behandeld overeenkomstig de geldende Nederlandse wetgeving op het gebied van bescherming persoonsgegevens. Meer informatie over deze wetgeving vindt u op de web site van het college bescherming persoonsgegevens. Klik hier voor de website van het CBP.

Zonder nadere afspraken impliceert Uw bezoek aan de website Groenewold-Transport.nl Uw instemming met het bovenstaande.