phone white 0599 612098

logo groenewold

Groenewold Transport historie

Een historische schets van ons bedrijf. Onze onderneming is in 1961 opgericht door de Heer M. Groenewold. De trefwoorden van ons familiebedrijf zijn: Klantenservice, Kwaliteit en Persoonlijke Inzet. Om te spreken met de woorden van de heer M. Groenewold: 'De Auto heel houden' en 'Wat je doet moet je goed doen. ' De heer M. Groenewold is op 31 januari 1989 plotseling overleden en namens zijn zoons de zaak over. 

Groenewold Transport word nu geleid door de broers Ake en Alex Groenewold. Beiden zijn van kinds af aan opgegroeid in het bedrijf; van autowassen, wielen verven, repareren naar rijden en alles wat er bij hoort. Binnen Groenewold Transport is dus vele jaren ervaring met alle dingen die in een transportbedrijf voorkomen.Vandaag de dag wordt gebruik gemaakt van moderne middellen zowel betreffende de auto’s en opleggers alsook op kantoor. Daar is al vanaf 1984 begonnen met administratie op de computer en al in 2001 zijn we begonnen met een volgsysteem in de auto’s .

Wanneer U als klant contact opneemt met Groenewold Transport heeft U dan ook direkt met één van de heren Groenewold te doen. Dezen staan U te woord , -weten waarover ze praten en kunnen direkt beslissen hoe en wat te doen. Voor U betekent dit korte lijnen, duidelijke afspraken, en er voor zorgen dat de gemaakte afspraken worden nageleefd

 

 " Wij zorgen dat het er komt! "