google translate
phone white 0599 612098

logo groenewold

Transportbedrijf Groenewold historie

Een historische schets van ons bedrijf. Onze onderneming is in 1961 opgericht door Marten Groenewold. Klantenservice, kwaliteit en persoonlijke inzet zijn de trefwoorden binnen ons bedrijf en om te spreken met de woorden van Marten Groenewold: 'De auto heel houden' en 'Wat je doet moet je goed doen.' In 1983 zijn de oudste zonen bij het bedrijf ingetrokken en onder de naam V.o.f. Transportbedrijf Groenewold verdergegaan. Na het plotseling overlijden van Marten Groenewold op 31 januari 1989 besloten zijn zonen het bedrijf verder te gaan runnen. 

Transportbedrijf Groenewold word nu geleid door de broers Ake en Alex Groenewold. Beiden zijn van kinds af aan opgegroeid in het bedrijf; van autowassen, wielen verven, repareren naar rijden en alles wat er bij hoort. Binnen Transportbedrijf Groenewold is dus vele jaren ervaring met alle dingen die in een transportbedrijf voorkomen.Vandaag de dag wordt gebruik gemaakt van moderne middelen zowel betreffende de auto’s en opleggers alsook op kantoor. Daar is vanaf 1984 begonnen met administratie op de computer en in 2001 zijn we begonnen met een volgsysteem in de auto’s .

Wanneer u als klant contact opneemt met Transportbedrijf Groenewold heeft U dan ook direct met één van de heren Groenewold te doen. Dezen staan u te woord, weten waarover ze praten en kunnen snel beslissen. Voor u betekent dit korte lijnen, duidelijke afspraken, en er voor zorgen dat de gemaakte afspraken worden nageleefd.

 

 " Wij zorgen dat het er komt! "