phone white 0599 612098

logo groenewold

 

Transportbedrijf Groenewold | Wij zorgen dat het er komt

Transportbedrijf Groenewold is een internationaal werkend bedrijf met een modern wagenpark. De palletbrede walkingfloors zijn speciaal ingericht voor het vervoer van losgestorte goederen, de opleggers zijn voorzien van een horizontaal laad- en lossysteem. Groot voordeel van dit laad- en lossysteem is dat er zowel onderdak als buiten gelost kan worden ,ook lossen op een transportband levert geen enkel probleem op. Tevens kunnen wij met deze wagens palletten, balen, big-bags, etc. laden en lossen.

Groenewold-Transport biedt de volgende diensten:

Onze diensten

Wat is een klant?

Een klant is :

Walking Floor opleggers

Wij hebben trekkers-opleggers uitgerust met Walking Floor en met volumes tot 106 m3. In deze opleggers kunnen zowel losgestorte goederen als palletgoederen etc worden vervoerd. Het grote voordeel met losgestorte goederen is dat de lading “horizontaal” wordt gelost. Dit betekent dat de lading gelost kan worden daar waar de auto kan komen; of dit nu buiten of onderdak is. De Walking Floor 'loopt' de lading er als het ware uit. Omgekeerd kan met deze Walking Floor ook geladen worden door de lading de oplegger in te laten lopen.

Palletgoederen en vb big-bags kunnen heel gemakkelijk met een heftruck via de achterdeuren in deze opleggers worden geladen. Mede omdat de zijwanden binnenin deze opleggers volledig glad zijn- zodat je de goederen heel gemakkelijk langs de zijwand kunt laden zonder schade te veroorzaken aan de lading. Een ander groot voordeel van deze vaste zijwanden is dat het niet mogelijk is om “even het zeil open te snijden “ en de lading te beschadigen of te stelen.

 

 " Wij zorgen dat het er komt! "